TESTEN ER AVSLUTTET!

I samarbeid med Møllers og en av Norges mest anerkjente hjerneforsker og forfatter Kaja Nordengen, leter vi etter tre testpiloter som vil være med på å utfordre hjernen sin over en 30-dagers treningsperiode. Øvelsene er ikke tidkrevende og vil tilpasses ditt utgangspunkt, og tanken er selvsagt at du skal bli bedre!

Vi leter etter menn og kvinner mellom 20-60 år som har lyst til å lære mer om hjernen sin og forstå bedre hvordan de kan bli bedre ved å gjøre enkle øvelser som utfordrer hjernen i hverdagen.

Du må selvsagt være motivert, og vi trenger at du kan stille opp på følgende møter:

  • Oppstart/innføring i eksperimentet med hjerneforsker Kaja Nordengen, hvor du får en konsultasjon og et tilpasset sett med øvelser for å utfordre hjernen din de neste 30 dagene.
  • Midtveisoppfølging med Kaja Nordengen hvor vi ser hvordan ”treningsopplegget” har gått så langt, og passer på at du får god oppfølging og motivasjon til å gjennomføre siste halvdel av eksperimentet.
  • Måling/avslutning av eksperimentet etter 30 dagers perioden. Her vil vi se på effekten, hvor mye bedre du har blitt på øvelsene etter kun 30 dager.

Disse tre møtene vil dokumenteres i film og bilder, og brukes i Møllers sine sosiale medie-kanaler. Vi skal følge dere som deltakere og utviklingen dere har ved å lære enkle grep for å ”trene hjernen” og bli bedre på ting du kanskje ikke er en racer på fra før av.

Det vil ta ca. 3 timer per møte, dvs. ca. 9 timer totalt. I tillegg er det selvsagt viktig at du har lyst til å utfordre deg selv litt, og er motivert for å gjøre øvelsene gjennom perioden på 30 dager. Det kan gjøres på noen minutter daglig. I tillegg håper vi at du er komfortabel med å ta noen snaps eller korte filmer av deg selv med mobilen for å dokumentere litt av de utfordringer og oppturer du har underveis i eksperimentet. Vi tror nemlig at det kan bli ganske mange aha-opplevelser og litt morsomme situasjoner ut av det. Så det er stor fordel at du ikke tar deg selv særlig høytidelig.

Testpilotene får kr 8000 i honorarer og et års forbruk med Tran hver for å være med på eksperimentet. I tillegg kan vi garantere at du vil lære en hel del om hjernen din som du ikke visste fra før – vårt viktigste og kanskje mest undervurderte organ. Kanskje du får bidra til at viktigheten av god hjernehelse virkelig kommer på agendaen i 2017? Vi håper du har lyst til å være med!

Hvis du vil vite mer om prosjektet og eksperimentet som vil foregå i mars, så ta kontakt med Prosjektleder, Tine Baglo på; Tine@trigger.no eller på telefon: 466 21 350. Skriv gjerne litt om deg selv og hvorfor du vil være med på eksperimentet.