Möller´s Tran x Flåklypa - Potente greier!

6-Nyhetsbrev-Mollers-Flaklypa-k2

Möller’s Tran starter 2023 med å teame opp med selveste Solan, Ludvik og Reodor i sin kommende kommunikasjonskampanje «Tok du for mye Möller’s Tran?». Som del av kampanjen vil Möller’s Tran-produkter ha designet med de kjente, folkekjære Flåklypa karakterene i en begrenset periode og i et begrenset opplag.

Vinn Flåklypa samlepakke!

:

Möller’s Tran har vært på markedet siden 1854, og det tradisjonsrike kvalitetsproduktet har vært et fast inventar på kjøkkenet siden barndommen av for de fleste. Det er nemlig mange gode grunner til å ta tran hver dag – hele året! Visste du at:

  • Omega-3 fettsyrene DHA og EPA som finnes i tran er kjempeviktige for kroppen! DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon mens DHA også bidrar til normal hjernefunksjon og normalt syn.
  • Tran inneholder også vitaminene A, D og E. Vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon samt vedlikehold av normal muskelfunksjon og normalt skjelett. Vitamin D er også nødvendig for at barns bein skal vokse og utvikles normalt.
  • Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidativt stress er en ubalanse mellom produksjon og nøytralisering av de skadelige biproduktene (frie radikaler) fra celleånding.
  • Vitamin A har mange funksjoner i kroppen. For eksempel bidrar vitamin A til immunsystemets normale funksjon, tillegg til å bidra til å opprettholde normalt syn, hud og slimhinner.
  • Statistikken viser at folk flest i Norge ikke får i seg nok fisk. Möller’s Tran er da et veldig godt tilskudd til kosten – kun én skje hver dag er det som trengs!

Möller’s Trankapsler er også et godt alternativ for de som ønsker et annet format – les mer her!

Visste du ellers at tranen vi bruker i vår grønne ikoniske flaske, og i trankapslene, kommer fra leveren fra norsk skrei fisket i Lofoten og Vesterålen. Möller’s sin historie kan du lese mer om her.

Det at Möller’s har vært på markedet siden 1854 gjør det ikke mindre aktuelt i dag, tvert om! Tranen og dets viktighet for kroppen vil alltid være aktuell, og det er ikke uten grunn vi sier at Möller’s tran er for hele kroppen, hele livet.