Möller’s Vegetabilsk Omega-3 og vitamin D3

Möller’s Vegetabilsk Omega-3 og vitamin D3

(Bilde kommer snart)

  • 100% vegetabilsk omega-3 og vitamin D3 fra alger
  • DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
  • Vitamin D bidrar til et velfungerende immunforsvar, og er også viktig for skjelettet da det bidrar til å opprettholde normal benbygning.

100% vegetabilsk omega-3 og vitamin D3 fra alger – et kosttilskudd velegnet for veganere, vegetarianere og flexitarianere.

Omega-3 er et næringsstoff som gir mange helsemessige fordeler i kroppen vår. Siden mengden som produseres i kroppen ikke er tilstrekkelig for å gi positiv effekt trenger man tilskudd av omega-3 i kostholdet vårt. Det kan være vanskelig å få i seg nok omega-3 når man ekskluderer eller minimerer inntaket av animalske varer i kostholdet.

Les artikkel: Vegansk omega-3

Möller’s Vegetabilsk Omega-3 inneholder omega-3-fettsyrene DHA og EPA av vegetabilsk opprinnelse. Disse fettsyrene opprettholder normale syn-, hjerne- og hjertefunksjoner, samtidig som de bidrar til normal utvikling av hjerne og syn i spedbarn som ammes.

Produktet vårt inneholder også 100 % plantebasert vitamin D3, som er godt for immunsystem, ben, tenner og muskler.

Den daglige dosen på én kapsel inneholder de anbefalte mengdene av både omega-3 og vitamin D. Dette er en 2-i-1 løsning for deg som vil gjøre det enkelt å ta kosttilskudd med de næringsstoffene kroppen kan ha behov for.

Hva er omega-3 og vitamin D3 fra alger?

Vegetabilsk vitamin D har tradisjonelt blitt utvunnet fra lav (vitamin D3), ved hjelp av ny teknologi har det imidlertid blitt mulig å utvinne vitamin D3 fra alger.  Algeolje fremstilles fra mikroalgen Schizochytrium sp. gjennom en fermenteringsprosess. Oljen ekstraheres mekanisk fra mikroalgene og blir deretter raffinert. Algeolje kategoriseres som «novel food» («ny mat»), noe som betyr at det ikke har vært brukt som mat før mai 1997.

Visste du at kapslene ikke er grønne som du kanskje trodde? De er helt uten fargestoffer.

Bærekraftig forpakning

Möller’s Vegetabilsk Omega-3 og vitamin D3 er pakket i en FSC-sertifisert pappeske. FSC (Forest Stewardship Council) er en internasjonal ideell organisasjon som setter standarder for ansvarlig forvaltning av skoger over hele verden, både miljømessig og sosialt.

Når et produkt er FSC-sertifisert, kan du være sikker på at det er laget med trær fra ansvarlige kilder. På denne måten hjelper FSC-sertifiseringen skoger til å forbli blomstrende miljøer i generasjoner fremover, ved å hjelpe deg med å ta etiske og ansvarlige valg i din lokale handel.

Anbefalt daglig bruk: 1 kapsel daglig. Vitamin D: For alle under 75 år anbefales et daglig inntak på 10 μg. Denne anbefalingen gjelder også for gravide og ammende. For personer over 75 år anbefales det dobbelte; det vil si 20 μg om dagen.

Næringsinnhold:

Algeolje (vegansk) 625 mg
Omega 3 fettsyrer 256 mg
– hvorav EPA 6  mg
– hvorav DHA 250 mg
Vitamin D3 (vegansk) 10 µg (200%*)
*% av referanseinntak

 

Bruk med andre produkter: Kan brukes med rene vitamin- og mineraltilskudd som ikke inneholder D-vitamin.

Ingredienser: Algeolje (olje fra mikroalgen Schizochytrium sp.), modifisert stivelse (hydroksypropylstivelse), konsistensmiddel (glyserol), geleringsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat), kolekalciferol, antioksidant (tokoferolrik ekstrakt, askorbylpalmitat).