Laks med mangosalat

Laks med mangosalat

Oppskrift
laks med mangosalat

Lite er mer forfriskende enn mango i salaten, og denne digge oppskriften på laks med mangosalat passer til hele familien. Oppskriften holder til to voksne og to barn samt smaker den veldig godt. Laksen serveres med risnudler og en frisk salat med blant annet mango, tomat og løk. Perfekt middagsoppskrift til midt i uka!

Ingredienser:

  • 500g laks med skinn
  • 4 porsjoner risnudler
  • 2 stk modne mango
  • 1 rødløk
  • 4 stk lime
  • ¼ agurk
  • ½ rød paprika
  • ½ chili
  • 0,5 ts salt
  • 20g koriander
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ss rapsolje

Slik gjør du:

  1. Tærne mango, rødløk, agurk, paprika og chili – og rør sammen i en skål. Hakk koriander og tilsett skålen sammen med salt og presset saft fra lime
  2. Kok nudlene etter anvisning på pakken
  3. Varm rapsolje i en stekepanne og legg fisken i pannen når den er varm. Stek på medium varme ca 5 minutter. Snu og stek på andre siden i ca 3 minutter
  4. Salte og pepre laksen
  5. Server laksen sammen med nudler og mangosalat

Oppskrift av Evelina Söderholm