Forskjellige typer Möller’s produkter

Omega 3 kan tas i flere ulike formater og typer med forskjellige og spennende smaker, alt fra flytende tran til kapsler og gelefisker. Vi mennesker er forskjellige og har ulike behov, og derfor finnes det produkter som passer for alle, samt alt fra barn til voksne. Her kan du lese mer om de forskjellige typene Möller’s produkter med omega 3.

Flytende Möller’s Tran

Det mest kjente Möller’s produktet er Möller’s Tran som er flytende, og den finnes i fire forskjellige naturlige smaker, sitron, naturell, eple og fruktsmak som er helt uten tilsatt sukker. Noe for alle og enhver. Mange kjenner nok igjen denne fra barndommen, og dette produktet har en lang tradisjon fra både Oslofrokosten og Sigdalsfrokosten, samt fra 1930- tallet da tran ble en del av skolebespisningen.

Som i mange av våre produkter får du her en unik kombinasjon av naturlig omega 3 fra fisk og vitaminene D, A og E. Disse næringsstoffene er viktige for optimal utvikling og bidrar til normal funksjon av blant annet syn, immunforsvar, hjerte og hjerne. Alle våre flytende Möller’s produkter har en anbefalt daglig dose på 5 ml for barn og voksne, egne anbefalinger gjelder for spedbarn.

Möller’s Tran finner du også i kapselform – sjekk den ut her: Möller’s Trankapsler

Omega 3 kapsler

Av ulike årsaker kan det være at man ikke ønsker å ta flytende tran, og da har vi et kapslet alternativ i form av Möller’s Den Originale Konsentrert Omega 3 kapsler. Kapslene inneholder de samme næringsstoffene som du finner i den flytende tranen. Ta 2 kapsler om dagen og få i deg din daglige dose med Möller’s!

Mange lurer kanskje på om det er noen forskjell på de flytende produktene våre og kapslene. Hovedforskjellen på disse er at tran lages av fersk lever fra skrei, mens oljen som brukes i alle kapslene utenom Trankapsler kommer fra at det presses olje fra hele småfisk, som ansjos og sardin. Tran inneholder vitamin A og D naturlig, mens oljen som brukes til kapsler tilsettes disse vitaminene. Det som gjør tran og kapsler spesielle som kosttilskudd er at de inneholder omega 3 fettsyrene DHA og EPA, som finnes naturlig i både oljen fra torskelever og i småfisken – så det ene produktet er ikke bedre enn det andre. Bruk det produktet som passer for deg og dine vaner.

Få i deg de viktige næringsstoffene fra gelefisker

For barn over 3 år har vi et lekende godt alternativ, nemlig Möller’s Omega 3 Fisk. Dette er små gelefisker med kjempegod frukt-, jordbær- og appelsinsmak. Du får i deg de samme sunne næringsstoffene som i den flytende tranen, nemlig stoffer som er viktige for optimal utvikling og vekst. Gelefiskene kan selvfølgelig nytes av voksne også – de smaker både godt og du kan ta 2 om dagen – til stor glede for barna (og de litt eldre). Nam!

Et komplett kosttilskudd

Möller’s Total er et komplett kosttilskudd hvor du får en optimal sammensetning av omega 3 fra fisk, vitaminer og mineraler. Denne varianten kommer i 28 dagsdoser, hvor hver dagsdose består av en vitamintablett og en omega 3 kapsel, i tillegg til at brettene er merket med ukedagene for at du enkelt skal huske å ta dosen hver dag – enklere blir det ikke! Dette er næringsstoffer kroppen din trenger for å holde seg frisk.

For deg som har behov for ekstra vitamin D

Har du behov for å få i deg enda mer vitamin D enn du får fra vanlig Möller’s Tran kan du prøve Möller’s Pharma Tran D+ med naturell eller sitronsmak. Dette er flytende tran som bidrar til å opprettholde blant annet normal hjernefunksjon og syn gjennom DHA, samt normal funksjon av immunforsvaret og normal benbygning gjennom vitamin D. Andre viktige næringsstoffer du får gjennom dette produktet er vitamin A og E.

Gi tran til babyen din

Har du nettopp utvidet familien med en liten en kan Möller’s Pharma Min Første Tran være godt å få i hus. Med en baby er det små og store milepæler nærmest daglig, og riktige næringsstoffer gir et godt grunnlag for en sunn og normal utvikling.

Visste du at vi også har D-dråper som kan gis til spedbarn fra de er 1 uke gamle?

Denne tranen er spesielt utviklet med de næringsstoffene som de aller minste har behov for, som for eksempel omega 3 fettsyrer, vitamin A og D. Min Første Tran anbefales til alle barn fra de er ett år gamle og den daglige anbefalte dosen er på 5 ml. Denne tranen selges sammen med en praktisk doseringssprøyte slik at det skal være smidig og enkelt å gi den lille tran fra første stund.

Se flere produkter her

  • Var dette relevant?
  • ja   nei