One Pot Bolognese
One Pot Bolognese
Oppskrift
![One-Pot-Bolognese-6](https://www.mollers.no/wp-content/uploads/2021/08/One-Pot-Bolognese-6-842x476.jpg)
One Pot Bolognese er den perfekte oppskriften som lager seg selv. Den holder til to porsjoner og inneholder mange av de næringsstoffene man trenger når man er gravid – som for eksempel jern fra spinat, fullkorn og karbonadedeig, folat og kalsium fra spinat og pasta. Et godt måltid som kan nytes både til middag og som restelunsj. Nam!
Ingredienser:
- 250 g fullkornspaghetti
- 400 g karbonadedeig
- 1 boks tomat-pastasaus, 500 g
- ½ gul løk, hakket
- 1 hvitløksfedd, presset
- 1 ss rapsolje
- 1 ss kinesisk soya
- 1 ts timian
- 1 liter vann
- 1 liten pose spinat, 65 g
- Salt
- Pepper
Slik gjør du:
- Tærn opp løk og fres i en panne med olje
- Tilsett karbonadedeigen, finfordel med en tregaffel og stek til den er gjennomstekt
- Tilsett pastasaus, løk, hvitløk, soya, timian, vann og pasta. Pass på at det kokes opp, og la deretter småkoke på lav varme i 15 minutter under lokk eller til pastaen en gjennomkokt. Rør innimellom
- Smak til med salt og pepper
- Rør inn spinat og server
Oppskrift av Evelina Söderholm
Prøv også disse oppskriftene: