Nyhet! Trana-sol er det beste fra to verdener!

Barn
Trana-sol er det beste fra to verdener

Møt det siste tilskuddet i Möller’s-familien: Trana-sol!

Om du syns Trana-sol høres litt kjent ut, er det helt rett. Disse velsmakende tyggekapslene inneholder nemlig Möller’s tran og den gode og friske smaken av Sana-sol – som du kanskje husker fra barndommen. 

 

Dette får du med Trana-sol:

  • Tyggekapsel som er lett å ta
  • Med supergod smak av Sana-sol! 
  • Inneholder Möller’s tran 
  • Omega-3 (EPA og DHA)  
  • Vitaminer som er godt for immunforsvaret 
  • Vitamin D, C, A og E 

 

Trana-sol gir deg rett og slett det sunne med det gode!

 

Tyggekapslene inneholder flere vitaminer og tran fra villfanget norsk skrei, som er en kilde til omega-3-fettsyrene DHA og EPA. DHA bidrar til normal hjernefunksjon. Effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin A, C og D bidrar til et normalt fungerende immunforsvar. Vitamin E er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

Hva er tyggekapsel?

Trana-sol kommer i tyggekapsler. Det er kapsler du tygger, i stedet for å svelge dem hele. Kapslene inneholder en paste med deilig appelsinsmak, og de nærmest popper når de tygges! Det er rett og slett en gøyal måte å ta vitaminer på. Tyggekapsler er også et godt alternativ for de som ikke kan eller liker å svelge kapsler hele – eller ikke ønsker å ta flytende kosttilskudd. Trana-sol kan tas av alle over 3 år – også av lekne voksne! 

 

Hva er Sana-sol?

Du husker kanskje Sana-sol fra barndommen din? Den store spiseskjea fylt til randen med deilig appelsinsmak – mange har barndomsminner knyttet til nettopp den. Sana-sol er et produkt med lange og stolte norske tradisjoner. Faktisk er det nesten 100 år siden produktet først kom i butikkhyllene! 

Visste du at: Du kan kjøpe Sana-sol i nettbutikken vår og få den levert hjem på døra? 

 

Har du husket å ta Trana-sol?

Når kosttilskudd smaker godt, blir det kanskje ekstra lett å huske å ta det. Trana-sol har en frisk og god smak av appelsin – og smaken kommer av naturlig appelsinolje, lik den du finner i Sana-sol. 

Dersom du har barn over 3 år som ikke liker å ta kosttilskudd på skje, kan Trana-sol være et fint alternativ til flytende tran. Husk bare at Trana-sol ikke bør kombineres med andre tilskudd som inneholder vitamin D for å unngå å overskride anbefalt daglig inntak. 

 

Anbefalt daglig inntak av vitamin D

Vitamin D er et fettløselig vitamin. Det betyr at et eventuelt overskudd skilles ikke ut gjennom urinen, men lagres i kroppen. Derfor er det viktig å følge anbefalt dosering og ikke ta for mye. Alle opptil 75 år blir anbefalt et daglig inntak av vitamin D på 10 mikrogram (µg). De over 75 år bør få i seg 20 mikrogram. 

  

Vitamin D-innhold i ulike Möller’s-produkter:

2 kapsler med Trana-sol inneholder 7,5 µg vitamin D  

2 Möller’s Omega-3 gelefisker med fruktsmak inneholder 10 µg vitamin D 

10 ml Sana-sol (2 teskjeer) inneholder 10 µg vitamin D  

5 ml Möllers Tran naturell (1 teskje) inneholder 10 µg vitamin D 

  

Lær mer om vitaminer og mineraler: