)
Mini tacopizza med sitrontran
15 July 2019
|Oppdater 31 January 2025
Skrevet av:
Linda Strand
Enkel og rask oppskrift som passer til både fredagstacoen/pizzaen, kveldskos eller som mellommåltid. Bruk det du har hjemme til saus og topping, og husk din daglige dose Möller’s Tran! Oppskriften holder til 8 små tacopizzaer – velbekomme!
Mini tacopizza med sitrontran
Ingredienser:
- 8 små tortilla 
- 8 ss valgfri tomat/tacosaus 
- 1,5 dl valgfri revet ost 
- Topping: - 8 skiver lufttørket skinke 
- Fersk basilikum 
- 1 dl Cremé fraîche 
- 1 dl chilisaus 
- 3 ss Möller’s Tran med sitronsmak 
- Chiliflakes hvis ønskelig 
 
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader 
- Bre tomatsausen eller tacosausen utover hver tortilla og topp med ost. 
- Sett midt i ovnen og stek i ca 8 minutter, til kantene har fått farge og osten har smeltet 
- Ta ut pizzaene og topp med skinke, fersk basilikum, eventuelt chiliflak og dryss litt Möller’s Tran med sitronsmak på toppen 
- Server med chilisaus og Cremé fraîche 
Type oppskrift: Middag - Italiensk
Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 15
Forberedelsestid: 8
Oppskrift av Evelina Söderholm