Omelett quesedilla

Denne oppskriften på omelett quesedilla kombinerer to super gode måltider i en, omelett og quesedilla! Perfekt både til frokost og lunsj. Her får du også mange av de næringsstoffene du trenger når du ammer, som for eksempel protein, kalsium, vitamin B12 og C-vitamin. I tillegg er dette måltider noe du kan lage kvelden i forveien og oppbevare i kjøleskapet – perfekt en-håndsmat til trilletur og ammemåltid. Oppskriften holder til en porsjon.

Ingredienser:

  • 2 egg
  • 0,5 dl fettfri melk
  • 1 ts rapsolje
  • 2 krm salt
  • 1 krm pepper
  • Grønnsaker, eksempel 1 tomat og ¼ brokkoli
  • 2 lomper, torillal eller lefse
  • Noen skiver ost

Slik gjør du:

  1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper i en skål
  2. Skyll og skiv grønnsakene
  3. Varm en liten stekepanne på medium varme med rapsolje. Hell i eggeblandingen og topp med grønnsakene. Stek på lav varme i ca 5 minutter med lokk eller til omeletten er gjennomstekt
  4. Legg på 2-3 skiver ost, samt selve omeletten på den ene lompen
  5. Legg deretter hele brødet med omeletten i stekepannen. Legg på ytterligere skiver ost og den andre lompen på toppen. Fortsett å steke på lav varme, ca 3 minutter på hver side, så osten smelter
  6. Del opp og server med en gang, eller oppbevar i en matboks – gjerne med litt frukt

Oppskrift av Evelina Söderholm

  • Var dette relevant?
  • ja   nei