Möller’s Pharma Tran D+

Möller’s Pharma Tran D+

Möller’s Pharma Tran D+

Möller’s starter 2023 med å teame opp med selveste Solan, Ludvik og Reodor i sin kommende kommunikasjonskampanje «Tok du for mye Möller’s Tran?». Som del av kampanjen vil Möller’s Tran produkter ha designet med de kjente, folkekjære Flåklypa karakterene i en begrenset periode og i et begrenset opplag.

Dette vil også gjelder Möller’s Pharma Tran D+ som du finner eksklusivt i apotek. Möller’s Pharma Tran D+ er et flott tilskudd hvis du trenger litt mer D-vitamin og ikke får i deg nok fra før. Möller’s Pharma Tran D+ gir deg påfyll av de viktige omega-3 fettsyrene og vitaminer. Velg mellom naturell eller sitronsmak.

Les mer om vitamin D

Hjelper til å holde deg frisk!

En skje Tran D+ gir deg 1,2 g av de viktigste og naturlige omega-3 fettsyrene (EPA og DHA) fra norsk fisk. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon*. Tran D+ har også et rikt innhold av DHA som bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn**.

Vitamin A, D og E

Tran D+ inneholder hele 15 µg vitamin D per dagsdose. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å opprettholde normal benbygning. Vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn og immunforsvar. Vitamin E beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress.

* Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
** Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Anbefalt dagsdose voksne og barn over 3 år: 5 ml

Les også: Derfor bør du ta D-vitamin om sommeren

Næringsinnhold
Næringsinnhold Per 5 ml
Tran 4,6 g
Omega- 3 fettsyrer 1,2 g
EPA 0,4 g
DHA 0,6 g
Vitamin D 15 µg (300 %*)
Vitamin A 250 µg (31%*)
Vitamin E 3 mg (83 %*)

*% av referanseverdi

Ingredienser

Tran, dl-α-tokoferylacetat (vitamin E), antioksidant (tokoferolrik ekstrakt), naturlig sitronaroma (sitronsmak)