Möller´s Pharma Min Første Tran

Möller´s Pharma Min Første Tran

min første tran

min første tran

Det er mange ting et barn skal lære, og riktige næringsstoffer gir et godt grunnlag for denne utviklingen. Möller´s Pharma Min Første Tran er laget spesielt med næringsstoffene de minste trenger, essensielle Omega-3 fettsyrer samt vitamin A og D.

Les mer om barns utvikling her

Omega-3 for hjerne og syn

Möller´s Pharma Min Første Tran inneholder de viktigste og naturlige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA fra norsk fisk. DHA bidrar til normal utvikling av barnets syn og til å opprettholde normal hjernefunksjon*.

* Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Vitamin A og D for immunforsvaret

Möller´s Pharma Min Første Tran inneholder 10 µg vitamin D per 5ml, som er i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger for barn fra ett år og oppover. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å opprettholde normal benbygning. Vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn og immunforsvar.

Anbefalt dosering:

Flasken inneholder 50 dagsdoser à 5 ml og kan gis til barn fra de er 1 år gammelt.

Möller’s Pharma Min Første Tran fåes kun på apotek.

Næringsinnhold
Per 5 ml
Omega-3 fettsyrer 1,2 g
DHA 0,6 g
EPA 0,4
Vitamin D 10 μg (200%*)
Vitamin A 250 μg (32%*)

*% av referanseverdi

Ingredienser:

Tran