Grillet Minuttbiff

Når man er gravid er det ekstra viktig at man får i seg alle de sunne næringsstoffene kroppen trenger, og mye kan man få i seg gjennom mat. Denne oppskriften på grillet minuttbiff holder til to porsjoner og inneholder blant annet jern fra biffen, jod og kalsium fra yoghurten. Ha gjerne en frisk salat med grønne grønnsaker for å få i deg litt ekstra folat. Husk å steke kjøttet gjennom.

Ingredienser:

  • 400 g minuttbiff
  • 400 g sjampinjong
  • 1 dø grillmarinade/olje
  • Salt og pepper

Tilbehør:

  • Kok quinoa

Saus:

  • 2 dl tyrkisk yoghurt
  • 1-2 hvitløksfedd, presset
  • Salt og pepper

Grønnsaker:

  • Tomat
  • Agurk
  • Sukkererter

Slik gjør du:

  1. Mariner kjøttet og soppen i marinade eller olje. Tre soppen på grillspyd, salt og pepre
  2. Rør sammen yoghurt og hvitløk og smak til med salt og pepper
  3. Skyll og hakk grønnsakene
  4. Varm grillen. Grill soppspydene 3-4 minutter per side
  5. Grill iffen ca 1 minutt på hver side, slik at biffen er helt gjennomstekt
  6. Server kjøtt og sopp med grønnsaker, saus og kokt quinoa

Oppskrift av Evelina Söderholm

  • Var dette relevant?
  • ja   nei