Fisketaco med sitrontran

Enkel og spennende variant av taco med sitrontran og fisk. Du kan også bytte ut fisken med kylling for variasjon. Oppskriften holder til 4 porsjoner og smaker fantastisk godt!

Ingredienser:

  • 16 små torillalefser eller 8 store
  • 600 g hvit fisk, sei, torsk eller lignende
  • 2 dl cornflakes
  • 1 pose tacokrydder
  • Saus:
    • 2 dl tyrkisk yoghurt
    • 2 ss sriracha
  • Topping:
    • Möller’s Tran med sitronsmak
    • Løk og avokado eller andre valgfrie grønnsaker

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skjær fisken i terninger. Hell cornflakes i en pose og smuldre den. Bland sammen cornflakessmulene med tacokrydder. Vend fisketerningene i krydderblandingen.
  3. Legg fisketerningene på et stekebrett med bakepapir og dryss over Möller’s Tran med sitronsmak.
  4. Stek midt i ovnen i 12 minutter
  5. Bland yoghurt og sriracha. Skiv og hakk grønnsakene
  6. Server fisken med tortillalefser, srirachayoghurt og grønnsaker

 

Type oppskrift: Middag – meksikansk

Porsjoner: 4 porsjoner

Tilberedelsestid: 12

Forberedelsestid: 20

Oppskrift av Evelina Söderholm

  • Var dette relevant?
  • ja   nei