Fisketaco med sitrontran
Enkel og spennende variant av taco med sitrontran og fisk. Du kan også bytte ut fisken med kylling for variasjon. Oppskriften holder til 4 porsjoner og smaker fantastisk godt!
Ingredienser:
- 16 små torillalefser eller 8 store
- 600 g hvit fisk, sei, torsk eller lignende
- 2 dl cornflakes
- 1 pose tacokrydder
- Saus:
- 2 dl tyrkisk yoghurt
- 2 ss sriracha
- Topping:
- Möller’s Tran med sitronsmak
- Løk og avokado eller andre valgfrie grønnsaker
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Skjær fisken i terninger. Hell cornflakes i en pose og smuldre den. Bland sammen cornflakessmulene med tacokrydder. Vend fisketerningene i krydderblandingen.
- Legg fisketerningene på et stekebrett med bakepapir og dryss over Möller’s Tran med sitronsmak.
- Stek midt i ovnen i 12 minutter
- Bland yoghurt og sriracha. Skiv og hakk grønnsakene
- Server fisken med tortillalefser, srirachayoghurt og grønnsaker
Type oppskrift: Middag – meksikansk
Porsjoner: 4 porsjoner
Tilberedelsestid: 12
Forberedelsestid: 20
Oppskrift av Evelina Söderholm