Abonnementsbetingelser

På möllers.no kan du nå handle på abonnement og spare 10% rabatt!

Velg dine favorittprodukter og hvor ofte du vil ha de levert hjem – enklere blir det ikke!

Fordeler med abonnement

 • Du får 10% rabatt hver gang!
 • Ingen bindingstid
 • Få produktene sent helt hjem

 

Du sparer -10% hver gang

Bra for hode, hjerte og kropp – og for lommeboken! Vi gir 10% rabatt på alle produkter og til alle som kjøper et abonnement. Det skal lønne seg å bruke Möller’s!

  Ingen bindingstid

  Det skal ikke være vanskelig å ta gode valg. Og du skal ikke bekymre deg for bindingstider eller betingelser i liten skrift. Start ditt abonnement når du vil, sett det på pause i ferien om du blir lenge borte og start opp igjen når du kommer tilbake. Skulle du ønske å avslutte abonnementet så gjør du selvsagt også det helt uten betingelser.

  Velg hvor ofte du vil ha produktene levert

  Hvor mange produkter du bestiller og hvor ofte du vil ha de levert bestemmer du selv. Si for eksempel at dere er to voksne som tar Möller’s Trankapsler (160 kapsler) regelmessig og dere tar begge 2 kapsler hver dag.

  Da kan du regne deg frem til at 2×2 kapsler per dag gir en varighet per boks på 40 dager (16/4=40). Det kan derfor være lurt å velge levering hver tredje måned og 3 bokser hver gang (3×40=120 dager).
  Du får da 4 leveranser 
  i gjennom året, levert hjem til deg.

  Full kontroll på ditt abonnement på Mine sider

  Se når neste pakke kommer, sett ett abonnementet på pause eller bytt adresse. Du har tilgang til alt du trenger gjennom Mine sider og fanen Mine abonnement. Detaljer som navn, e-post og adresse henter vi fra dine opplysninger, om disse er oppdatert og korrekt er alt ok.

  Adresseendring

  Om du flytter og skal endre adresse, må du gjøre dette minimum 10 dager før neste forsendelse om du skal være sikker på å få pakken levert på din nye adresse.

  Har du andre spørsmål om abonnement?

  Ta kontakt med kundeservice@mollers.no

  Ofte stilte spørsmål:
  Etter at du har lagt inn en ordre vil du få en ordrebekreftelse på din mailadresse. Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om kjøpet som antall varer og kjøpesum. Når vi har avsendt din ordre vil beløpet bli trukket fra din konto.
  Vi har satt opp noen faste alternativer for frekvens på levering som bør kunne passe de fleste. Du velger selv det som passer deg og ditt forbruk og ønske om leveranser. Et tips er å se på anbefalt dosering per dag, hvor mang som skal benytte produktet. Du vil da enkelt kunne regne deg frem til hvor mange produkter du trenger og hvor fote du vil ha disse levert hjem.
  Du kan enkelt si opp ditt abonnement ved å logge deg inn på Min side og trykke på "Si opp abonnementet" og så bekrefte ditt valg. Merk deg at abonnementet må sies opp 10 dager før neste forsendelse om du ikke ønsker en siste levering og belastning på din konto. Dette er for å forsikre at prosessen med din neste leveranse ikke er startet når du avslutter abonnementet og for å spare oss for returer.  
  Logg inn på Min side gå til fanen Mine abonnement, finn det abonnementet du vil sette på pause og trykk på knappen "Pause". Merk at dette må gjøres minimum 10 dager før den neste forsendelse om du skal være sikker på at vi ikke sender en siste levering. Dette er for å forsikre at prosessen med din neste leveranse ikke har startet når du avslutter abonnementet og for å spare oss for returer.
  Du får umiddelbart en ordrebekreftelse på e-post med detaljer om ditt kjøp. Når din ordre er pakket og klar for sending, blir beløpet belastet deg. Neste sending i ditt abonnement vil bli pakket etter den frekvens du har valgt. Eksempel; du har valgt dine produkter og levering hver tredje måned. Du blir da belastet for ditt kjøp (-10% abonnements rabatt) på samme dato hver tredje måned.