Fiskeolje er et naturprodukt og som alle naturprodukter kan denne komme i ulik kvalitet. Møllers ønsker alltid den høyeste kvaliteten på våre produkter og jobber aktivt for dette. Vi er opptatt av at all fisk vi benytter skal fanges på forsvarlig måte og uten å true utsatte arter eller balansen i havet. Vi har mange sertifiseringer fra uavhengig tredjepart slik at du kan være trygg på at vi har høy kvalitet og bærekraft.

ITQI

Dette er en bemerkelse i smakskvalitet. En jury bestående av blant annet Michelin kokker gir denne prisen basert på produktets egenskaper. De beste produktene får utmerkelsen «Superior Taste Award» og denne har vi oppnådd på Møllers Tran.

superior taste

Friends of the sea

Møllers Tran er sertifisert av miljøorganisasjonen Friend of the Sea. Dette er en sertifisering som garanterer at Møllers Tran kun er produsert fra bærekraftig fiske som er strengt regulert med tanke på det beste for fiskebestanden. Møllers Tran lages av fersk lever fra fisketypen arktisk torsk, også kalt skrei, en bærekraftig torskebestand. Torsken fiskes utenfor Lofoten og Vesterålen. Friend of the Sea er en «non-profit»-organisasjon som har som formål å bevare det biologiske mangfoldet i havet og å fremme en bærekraftig utvikling for omsetning og produksjon av marine produkter.


Friends of the sea

Produsert fra bærekraftig fiske.

Produsert fra bærekraftig fiske.