Frisk som en fisk!

Å holde seg frisk og opprettholde et aktivt liv er viktig for de fleste, og da kreves det et godt immunforsvar som en brikke i god helse.

Et godt fungerende immunsystem må være best mulig rustet for å kunne stå imot bakterier og infeksjoner. Er immunforsvaret ditt godt beskytter det deg fra å bli syk.

Rik på vitamin D

Tran er naturlig rik på D-vitamin. D-vitamin jobber i samspill med andre næringsstoffer for å opprettholde immunforsvarets normale funksjon. Kroppen kan lage D vitamin via prosesser i huden ved at vi oppholder oss i solen, eller vi kan få vitaminet i oss via matvarer som fet fisk, melk med tilsatt D vitamin, margarin eller smør. Dessverre får vi ikke alltid nok sollys her i kalde nord, eller får i oss nok av matvarene som gir D vitamin. Da er det fint å ha en flaske tran i kjøleskapet, som sikrer deg mengden D vitamin kroppen din trenger.

LES OGSÅ: Gode tips til et godt immunforsvar

Vitamin A og D

Med på immun-stjernelaget har D vitamin med seg A vitamin, som også er en bidragsyter i kroppens eget forsvar og som praktisk nok også finnes naturlig i tran. Sist, men ikke minst inneholder også tran omega-3 fettsyrene EPA og DHA, som er viktige byggesteiner i alle kroppens celler. Kroppen kan ikke lage omega-3 fettsyrene effektivt selv, så vi må tilføre fettsyrene jevnlig via mat eller via tilskudd.

Er du ikke glad i tran, vil også 2 kapsler Möller’s Den Originale Konsentrert Omega-3 gjøre samme nytten.

  • Var dette relevant?
  • ja   nei