Ikke alle barn synes tran er like godt. Mange opplever det som en kamp å få i barna omega-3 og prøver mange ulike metoder for å sikre at barnet får i seg de viktige næringsstoffene. Vi ønsker ikke at det å få i barna omega-3 skal være en kamp, og har derfor utviklet noen produkter som smaker godt.

Møllers Omega-3 fisker

Omega-3 fisk er små geléfisk med kjempegod fruktsmak. Produktet inneholder den samme sunne omega-3 og vitamin D som flytende Møllers Tran, næringsstoffer som er viktige for optimal utvikling og vekst. Omega-3 er en av de viktigste byggeklossene i hjernen og har en dokumentert effekt på hjernens utvikling.

Omega- 3 er viktig å få i barna fordi det bidrar til normal hjernefunksjon og syn. Vitamin D fremmer opptak av kalsium i kroppen og er dermed nødvendig for å kunne bygge et normalt skjelett. Møllers Omega-3 fisk inneholder ingen kunstige farge- eller søtningsstoffer. **Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

LES MER om produktet


Omega-3 fisker

Små geléfisk med kjempegod fruktsmak

Små geléfisk med kjempegod fruktsmak

Møllers Pharma Splash

Møllers Pharma Splash har en deilig søt smak av sitron og en myk, luftig konsistens – nesten som en smoothie. Rett og slett en omega-3 som smaker skikkelig godt.

En skje dekker dagsbehovet for omega-3. Produktet kan brukes i yoghurt eller i smoothie, og også som saus på iskrem. Produktet finner du på apotek.

LES MER om produktet


Pharma Splash

Søt smak av sitron og en myk, luftig konsistens

Søt smak av sitron og en myk, luftig konsistens

Møllers Tran Tuttifrutti

Dette er en tran med god fruktsmak. Fruktsmaken gjør at dette kan være et produkt som faller bedre i smak hos barna.

LES MER om produktet


Tuttifrutti

Tran med god fruktsmak

Tran med god fruktsmak

Orkla Health
All rights reserved | Mollers 2016 Copyright